MukavaMonday siirtyy palveluiden toteuttamisessa pääosin etäyhteyksiin hyödyntäen Zoom- tai Teams -verkkotyökaluja, mikä mahdollistaa osallistumisen missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella. Opastan tarvittaessa työkalujen käyttöönotossa.

Poikkeukselliset ajat pakottavat ja haastavat meidät muutokseen ja löytämään uusia tapoja selvitä. Se mahdollistaa myös toimintakulttuurin ja työtapojen sekä asenteiden uudenlaisen tarkastelun ja muuttamisen. Tässä työssä olen valmis tukemaan erityisesti esimiehiä työnohjauksella tai coachauksella. Laita yhteydenottopyyntö tai soita 040 738 6194.

Mikäli etätyökalut eivät ennestään ole tuttuja, kannattaa käyttää tilaisuus hyväkseen ja huomata etätyöskentelyn helppous ja monet mahdollisuudet.

Käytössä on myös tilavat ja viihtyisät tilat Hakaniemessä, Siltasaarenkärjessä, missä hyvin pienien ryhmien tapaamiset, on mahdollista toteuttaa hygieenisesti.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme – niin töissä, kotona kuin naapurustossa. Toivotan terveyttä ja menestystä näinä haastavina aikoina.

Yhteistyöterveisin

Kirsi